BONEGUARD NO-3 38 - 65KG

31,49 Auf Lager

Eigenschaften

Marke:
Boneguard

Informationen

Dit is de Boneguard, de kluif waarin jouw hond zich nooit verslikt. De Boneguard is een innovatieve houder waarin een kluif bevestigd kan worden.

Voortaan veilig kluiven! Want met de Boneguard verslikt jouw hond zich nooit meer in het laatste stukje van zijn kuif. De Boneguard is een stevige, rode houder van natuurlijk (non-toxic) rubber waarin je de speciale Boneguard kluif kunt bevestigen. Omdat het laatste stukje bot in de houder blijft zitten in plaats van in de keel van je trouwe viervoeter kan je hond voortaan lekker en veilig kluiven. Bijkomend voordeel van de houder is dat de kluif van de grond wegblijft, vanwege het zwaartepunt in de houder. Fijn voor je hond, want hij kan de kluif makkelijk pakken en fijn voor jou, want je vloer blijft lekker schoon. De Boneguard-houder is er in vier formaten en is dus geschikt voor zowel grote honden als voor kleine honden. De kluiven zijn er in drie smaken en in drie formaten. Zo kun je de Boneguard precies aanpassen aan de voorkeur van jouw hond.

Deze Boneguard is Maat 3 en is ongeveer 17 cm lang, dit product is geschikt voor grote honden met een lichaamsgewicht van 38 tot 65 kg. Deze maat kan gebruikt worden met de Boneguard kluiven van 17 en 22 cm lang.