BIOFOOD PUPPY 3KG

17,95 Auf Lager

Eigenschaften

Marke:
Biofood

Informationen

Deze heerlijke Puppy-brok van Biofood zit vol met hoogwaardige rund en kip en is geschikt voor alle puppy‘s van 3 weken tot 12 maanden. Dankzij de samenstelling met een hoog eiwitgehalte en veel gezonde vitaminen en mineralen zorgt dit voer voor een goede ontwikkeling van tanden en kiezen, spieren, botten en vertering.

Naast deze hoofdingrediënten bevat deze brok l-carnitine, echinacea en biergist, waarbij de laatstgenoemde zorgt voor een overheerlijke smaak en l-carnitine en echinacea voor een gezond metabolisme en het ondersteunen van het immuunsysteem. Dit product is licht voor de maag en bevat johannesbrood en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering en evenwichtige darmflora. De hond zal er prachtig verzorgd uitzien dankzij de omega-3-vetzuren uit de zalmolie, wat onder andere zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. Ten slotte bevat dit voer taurine, wat zorgt voor het ondersteunen van de hartspier en het gezichtsvermogen.

Samenstelling:
Gedroogde kip (35%), rijst, mais, gevogelte vet, gedroogd rund (7%), lijnzaad, biergist, johannesbrood, eipoeder, gehydrolyseerd gevogelte (5%), zalmolie, chondroïtine, glucosamine, Lcarnitine, lecithine, inuline (FOS), taurine.

Toevoegingsmiddelen:
IJzer: 50 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 35 mg, zink: 65 mg, vitamine C: 70 mg, vitamine A: 18.000 IE, vitamine D3: 1.400 IE, vitamine E: 500 IE

Analytische bestanddelen:
Eiwit: 30%
Vet: 20%
Ruwe celstof: 2,5%
As: 6%
Calcium: 1%
Fosfor: 0,8%