BEAPHAR NO STRESS BAND KAT

8,75 Auf Lager

Eigenschaften

Marke:
Beaphar

Informationen

Vermindert stress en houdt katten kalm door het rustgevende effect van valeriaan en lavendel gedurende 3-4 weken. Te gebruiken bij overmatig miauwen of sproeien, bij verlatingsangst, bij pension- en dierenartsbezoek, bij reizen of verhuizen, bij onweer, bij vuurwerk, bij vernieling of ongewenst territoriumgedrag en bij moeilijkheden met samenleven. Geschikt voor alle kattenrassen en leeftijden. Werkzaam na ca. 1 uur.

• Kalmeert en vermindert ongewenst gedrag
• Bevat valeriaan en lavendel
• Gedurende 3-4 weken werkzaam

OP BASIS VAN: Valeriaan en lavendel
WERKING: De band geeft bij contact met de huid gedurende 3-4 weken langzaam geur van valeriaan en lavendel af, wat zorgt voor een kalmerend effect. De band begint binnen een uur te werken. Ideaal bij situaties/veranderingen die langduriger van aard zijn: bijvoorbeeld bij veranderingen in huis tijdens vakantie of verblijf in een pension. Indien de band nat is geworden, zal deze na opdrogen weer werken. Daardoor is de band ook geschikt voor dieren die regelmatig nat worden .
GEBRUIKSAANWIJZING: Bevestig de band losjes om de nek van het dier zodat er nog 2 vingers tussen passen. Knip het overtollige gedeelte van de band af. Gebruik tegelijkertijd geen andere halsbanden, omdat dit de werking kan verminderen. Bij het wassen met shampoo de band verwijderen.
WERKINGSDUUR: De band is 3-4 weken werkzaam.
GESCHIKT VOOR: Alle honden- en kattenrassen vanaf 12 weken.;